www.eetcafevanbeeren.nl
geschiedenis menukaart de tuin reserveringen contact hoek rechts

Wat staat er op het menu?

De Menukaart
De menukaart biedt een ruime keuze aan uiteenlopende gerechten. Verwacht bij van Beeren niet alleen de typische 'eetcafé-gerechten' zoals kipsate en schnitzel op het menu. De kaart biedt namelijk ook verrassingen als tournedos met verse gekaramelliseerde zilveruitjes en gebakken zeebaars met venkelsalade. Verder zijn er de klassiekers als soesjes met chocolade saus en vanilleijs, spareribs en mosselen in het seizoen.

Dagelijks is er een avondschotel van € 10,=. Deze hoofdmaaltijd varieert van een stamppot in de winter tot een Aziatische schotel of een maaltijdsalade met frietjes in de zomer. Maar ook een malse kip van de grill of pasta met zalm kan als het dagmenu worden voorgesteld. De avondschotel is slechts beperkt voorradig en is zeer populair, dus wees er vroeg bij! Hij is namelijk niet te reserveren.

Bekijk De Menukaart


Buiten De Kaart Om

Tevens bieden wij ieder seizoen een aantal gerechten buiten de kaart om, die u aantreft op de drie grote schoolborden. Dit kunnen gerechten zijn als carpaccio van hert met vijgendressing of rib eye met paddenstoelenjus.

U ziet, eetcafé van Beeren biedt u een uitgebreide kaart met wisselende gerechten. Niet alleen per seizoen maar ook per dag treft u steeds weer nieuwe verleidelijke gerechten aan.  Kenmerkend voor onze keuken is dat wij gebruik maken van dagverse en biologische groente en dat wij zoveel mogelijk zelf onze basisproducten bereiden.

Bekijk het menu Buiten De Kaart Om


De Wijnkaart
In samenwerking met wijnkoperij De Hermitage hebben we een mooie selectie van Europese en nieuwe wereldwijnen geselecteerd. De wijnkaart varieert van zeer traditionele wijnen zoals een mooie volle Rioja en een bijzondere Duitse Spätburgunder tot een heerlijke Zinfandel uit Californië. Hiernaast hebben we een mooie Prosecco’s en een Champagne op de kaart staan.

Bekijk De Wijnkaart.

We accepteren debitcards van Maestro en Vpay en creditcards van Visa en Mastercard!
Foto impressie:
1 2 3 1 1 1 1 1